top of page

Handen en Nagels

Geen enkele behandeling dat uw look zo perfect en persoonlijk maakt als een manicure.

Wilt u gewoon verzorgde nagels en handen, of kiest u voor een prachtige Gelish kleur die helemaal bij uw karakter past? Het kan allemaal.

Manicure

Manicure


Inhoud: Uw nagels worden geknipt en in vorm gevijld. Nadien worden uw nagelriemen gereinigd en achteruit geduwd. Eventueel loshangende velletjes worden verwijderd en uw nagelplaat wordt lichtjes gepolierd. 

Duur: 20 min

Optioneel:

Een voedende basislak

Duur: 5 min

Een gekleurde nagellak

Duur: 10 min

Multi-Colored Nails Palette

Gellak

Een semi-permanente gellak biedt dezelfde houdbaarheid biedt als gel, maar met een veel natuurlijkere look. Het resultaat houdt ongeveer 3 weken aan.

 

In tegenstelling tot gel wordt bij geklak uw nagel niet aangetast, en uw nagelplaat wordt niet dunner gevijld. Het resultaat is een perfect gelakte nagel met een langdurig resultaat en een stralende glans.

 

Uiteraard kunt u ook nail art toevoegen.

Duur: 30 min

Close Up Manicure

BIAB

BIAB (Builder In A Bottle) is een verstevigende gel die ervoor zorgt dat uw nagels opnieuw sterk en gezond worden. Door de dikkere structuur breken of scheuren uw nagels niet én bent u zeker dat uw nagels de tijd hebben om te groeien en te herstellen. Deze behandeling is dus perfect voor iedereen die broze, zwakke of beschadigde nagels heeft. Bovendien ziet BIAB er heel natuurlijk uit. Beschikbaar in 4 prachtige nude tintjes

Duur: 30 min

bottom of page