top of page

Natur'elle en de werkwijze zijn zeer professioneel en bieden echte ontspanning. De behandeling was van hoge kwaliteit en het resultaat was onmiddelijk voelbaar én zichtbaar. Ik kom graag terug voor een nieuwe behandeling!

Christel B.

De zaligste gelaatsverzorging in tijden, en nu al resultaat met de juiste producten.

Ingrid E.

Laurence is super spontaan! Zelf ben ik langs geweest voor een wimperlifting. Alles werd tot in de puntjes uitgelegd. De behandeling is volledig pijnloos en aangenaam. Zeker een ervaring die ik aan iedereen kan aanbevelen die natuurlijke Bambi wimpers wenst!

Charlotte H. 

Laurence is een kei in haar vak! Bedankt voor de goede zorgen. Ik voel me geweldig!

Kathleen E.

De Sensi massage was een fantastische ervaring. U heeft gouden handen! Ik voelde mij zo ontspannen dat alle emoties loskwamen. Dikke merci, we maken reclame voor u!

Rita T.

Bij Natur'elle wordt bewezen dat perfectie bestaat!

Jill L.

Jammer dat ik binnenkort naar de zee verhuis. Dit is een fijne en gezellige plek waar je heel goed verzorgd wordt!! Nageltjes en wenkbrauwen zijn heel mooi gedaan!!

Heidi L.

Ik had alles geprobeerd om te stoppen met nagelbijten. Tot ik wekelijks bij Laurence langskwam voor een manicure. Mijn nageltjes waren nog nooit zo mooi!

Nora W.

Zeer leuke ontvangst. Massage was top kwaliteit en super relaxerend. Zeer professionnel. Dank u.

Julie W.

Laurence weet duidelijk waar ze mee bezig is en heeft een heel professionele aanpak. Alles verloopt heel hygiënisch en ze zegt ook duidelijk wat ze doet. Bovenop alles krijg je er nog eens een vlotte en aangename babbel bij. Helemaal top!

Sarah D.

Een heerlijke plek om tot rust te komen en je eens lekker te laten verwennen!

Hilde S.

Zeer hartelijk ontvangen door Laurence! Ben blij dat ik dit adresje gevonden heb voor gellak, een aanrader!! Supermooi resultaat en net dat tikkeltje meer in de service. Kom je met een fijn relaxed gevoel buiten! Bedankt!!

Charlotte B.

De beste, meest uitgebreide en grondige pedicure die ik ooit heb ontvangen. Veel andere salons werken oppervlakkig, waardoor ik na een week weer pijn had. Maar nu hoef ik pas elke 5 weken terug te komen! Ongelooflijk!!

Fernand D.

Wat een vrolijk ontvangst als nieuwe klant in deze zaak! Ik had alle info aan de telefoon al uitgebreid meegekregen, en ook tijdens de behandeling werd mij alles nogmaals grondig uitgelegd. Zelfs mij helpen met het aandoen van mijn schoenen is hier de normaalste zaak ter wereld. De koning(in) te rijk bij Natur'elle, dankuwel!

Tamara S.

Ik reageerde al jaren slecht op heel wat harsmerken, maar bij Natur'elle heb ik nooit enig probleem gehad. Allen daareen zou ik zo zeggen!

Maaike B.

Kundig, lief en begrijpend, altijd super om langs te gaan!

Els S.

Zoals altijd tip top in orde bij ons Laurence, je voelt je ook altijd zeer welkom!

Kristel T.

Ik heb eindelijk een goede pedicure gevonden die mij van mijn vele voetproblemen verlost! Bedankt!

Christian L.

bottom of page