top of page
AdobeStock_145531127_edited.jpg

Sinds de opstart in 1971 is Natur'elle Body & Beauty uitgegroeid tot een van de meest prominente beauty & wellness plekken in Overijse.

 

Als dochter van de oprichtster garandeer ik u kwaliteit, professionaliteit, een warm gevoel en een topresultaat. Constante opleidingen, een groot thuisgevoel en unieke behandelingen in de regio zorgen ervoor dat ik u een bijzondere ervaring kan aanbieden. Doorheen de jaren zet ik mij nog dagelijks in om mijn klanten een heel nieuw niveau van schoonheid, welzijn en verzorging te laten ontdekken.

Neem dus zeker contact op, en ontdek wat ik voor u kan betekenen.

AdobeStock_145531127_edited_edited.jpg
IMG_2662.jpg
82564f90-13d7-4390-bf9d-a16b10c5f8fa.JPG

"Welkom bij Natur’elle!

Ik ben Laurence, zaakvoerster, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en massagetherapeute met een specialisatie in anatomie en fysiologie. Ik help u zeer graag verder met alle mogelijke behandelingen. Jarenlange privé opleidingen bij de top in de sector hebben ervoor gezorgd dat ik u een geweldige ervaring aanbied. Door constante specialisatie en passie voor alle behandelingen en producten bied ik u een op maat samengestelde behandeling met topresultaat aan. Mijn doel is om u tijdens elke afspraak een warm, tevreden, ontspannen en vrolijk gevoel te bezorgen. Een gezonde geest in een gezond lichaam, en met beide aspecten help ik u heel graag verder. Ik kijk er heel erg naar uit om u een heel nieuw niveau van schoonheid en welzijn te mogen laten ontdekken!
Tot snel?"

De merken

Het gebruik van de juiste merken is absoluut noodzakelijk om prachtige resultaten te garanderen.

Ik ben steevast op zoek naar de allerbeste merken en producten om u optimale resultaten en een heerlijk wellnessgevoel te garanderen. 

Bovendien kies ik altijd voor producten met natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde parfums of andere allergenen. 

 

Image by Renáta-Adrienn

Algemene voorwaarden

Afspraak verplaatsen, wijzigen of annuleren

Ik begrijp zeer goed dat er steeds iets kan gebeuren waardoor u uw afspraak moeten verplaatsen, wijzigen of annuleren. U mag dit onbeperkt kosteloos doen, maar gelieve mij altijd minstens 24 uur voor uw geboekte afspraak te verwittigen. Zo kan ik iemand anders die dag een ontspannen momentje bezorgen.

Indien dit niet gebeurd ben ik genoodzaakt 25 EUR/behandeling aan te rekenen (of de behandeling integraal aan te rekenen als het behandelbedrag lager is dan 25 EUR).

 

Komt u meer dan 10 minuten te laat op uw afspraak? Dan kan het gebeuren dat ik wegens tijdsgebrek genoodzaakt ben uw afspraak in te korten of zelfs te verplaatsen. In dat geval kan het zijn dat ik de kosten van de gemiste behandeling moet doorrekenen (25 EUR/behandeling, of de integrale behandeling als het behandelbedrag lager is dan 25 EUR).
 

___________

 

Cadeaubon

 

Elke cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Tijdens deze periode kan de bon verzilverd worden tijdens de openingsuren (naargelang beschikbaarheid) voor een behandeling of product naar keuze.

Een bon kan nooit terugbetaald worden.

bottom of page